Австралия отново иска да арестува Джокович

NetNews
Австралия отново иска да арестува Джокович

Снимка: БГНЕС

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович в събота сутринта, съобщава АФП.

Ето малко повече от правителствения адвокат Стивън Лойд за това какво иска да се случи австралийското правителство по отношение на потенциалното задържане на Джокович от имиграционните власти.

Още по темата

14 яну 2022 11:45

129

14 яну 2022 09:12

363

Лойд казва, че правителството предлага Джокович да бъде задържан в 08:00 часа в събота, но след това ще може да присъства на изслушването си в адвокатската кантора на адвокатите си, ескортиран от служители на австралийските гранични сили, след което отново да бъде задържан на обяд.

След това световният №1 ще бъде върнат в ареста в събота следобед и ще остане там през нощта, а след това ще бъде върнат в офиса на адвоката си в неделя сутринта за предложено съдебно изслушване, казва правителството.

Адвокатът на играча Ник Ууд вече каза на изслушването, че приема, че правителството е в правото си да задържи Джокович, но предупреждава за „медиен цирк“, ако това се случи.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Норвегия пикът на Омикрон предстои, но с по-малко тежкоболни

Снимка: архив, БГНЕС Норвегия облекчава някои от въведените преди малко повече от месец по-строги мерки за борба с разпространението на коронавируса, включително забрана да се сервира алкохол, предаде ДПА. От днес най-вече в спорта и културата ще бъдат позволени повече неща, каза на пресконференция в Осло министър-председателят Юнас Гар Стьоре. […]