Автомобил за кражба на бензин: вижте как е устроен (ВИДЕО)

NetNews

В Москва бяха задържаха трима крадци на гориво, които източвали бензин от автомобили за споделено шофиране. Сигналът е подаден от частно лице, което случайно видяло крадците. Гражданинът дава на полицията подробна информация, както за модела и регистрационния номер на колата, така и за външността на тримата престъпници.

Недалеч от мястото, посочено от очевидеца, полицейските служители откриват автомобил, който напълно отговаря на описанието, а вътре в него – трима младежи на възраст от 21 до 24 години, съобщава сайтът на МВР. Оказа се, че двама от тях са с множество висящи дела.

В колата има помпа и пет 50-литрови пластмасови бидона, два от които пълни с гориво. Щетите от кражбата на бензин от каршеринг колите се изчислява на 500 евро, но сега се установяват други факти за незаконната дейност на бандата. Срещу заподозрените е образувано наказателно дело за кражба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кинопродуцент обвини Евгени Будинов в конфликт на интереси

Кинопродуцентът Росица Вълканова написа отворено писмо и го адресира към актьора и депутат Евгени Будинов. Тя го обвини, че е в пряк конфликт на интереси по отношение на готвените промени в Закона за филмовата индустрия, защото е участник в сериала "Откраднат живот". Ето какво написа тя: "Здравейте, господин Будинов, След […]