Авторките на „Вайръл стихове за секс и драма“: Има умора от кратките форми и затъпяване (ВИДЕО)

AdminNetNews

Има 80 допълнителни страници над страниците в първото издание на книгата тоест повече поезия сме включили. Почти всичко от предишното издание присъства, но има още творби. Това съобщиха в студиото на ФАКТИ за второто допълнено издание на книгата „Вайръл стихове за секс и драма“ авторките му Антония Антонова и Цветелина Вътева.

Те уточниха, че добавените стихове не са подбирани спрямо популярността си във фейсбук страницата им, където последователите им са вече над 34 хиляди.

„Ние сме благодарни на всички хора, които ни четат и се ангажират с нас дори на тези, които аз блокирам ежедневно“, каза Антония.

„От март 2020 г. хората започнаха да откликват много интуитивно на творбите ни. Както сме избрали една форма, в която горе-долу се придържаме, това не означава, че винаги ще се придържаме. Има една умора от кратките форми и едно затъпяване днешно време, човек просто не може да прочете текст, който е повече от три изречения и мен лично това ме напряга. Това не означава, че ние не стоим зад кратките си текстове, напротив, ние се възползваме максимално от този формат, за да изложим неща, които ни занимават, интересуват, вълнуват“, коментира Цвети.

„Хората са по-склонни да приемат някои истини, когато са поднесени в художествена форма“, добави Антония.

Целия разговор с Антония Антонова и Цветелина Вътева гледайте във видеото:

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Гърция спаси 28 мигранти в лодка северно от Родос

Двайсет и осем чуждестранни граждани (14 сирийци, 7 палестинци и 7 йеменци) бяха спасени от бедстваща лодка северно от гръцкия остров Родос и прехвърлени на пристанището на острова днес, съобщи АНА-МПА. Лодката била открита от товарен кораб, който взел мигрантите на борда. По-късно чуждестранните граждани били прехвърлени на рибарска лодка, […]