Влак блъсна камион натоварен с луксозни коли

NetNews

Първи април е ден на шегата и най-вероятно собственикът на камиона, транспортирал скъпи коли, до последно се е надявал полученото телефонно обаждане да е поредната неуместна шега за деня. За съжаление инцидентът при който влак се забива в камион, превозващ коли за няколко стотин хиляди долара е напълно истински и се е случил на ЖП прелез в Хюстън .

Според различни източници, автовозът е заседнал на релсите, а наближаващия влак се е забил право в ремаркето, измествайки го десетки метри напред. За радост на всички, няма пострадали хора, но не можем да кажем същото за превозваните коли. На различните снимки можем да отличим ново Ferrari SP90 Stradale, класическо Porsche 911 и жълто Ferrari 488.

Не се споменава в какво състояние са колите и има ли щети по тях, но по-късно на мястото е пристигнал друг камион, който да ги натовари. Поради сравнително лекият удар е възможно някои от тях да са се отървали без никакви поражения или поне така се надяваме.

Photos: Train crashes into truck hauling Ferrari SF90 Stradale, other exotics in Houston. https://t.co/7hSBlGPGOU pic.twitter.com/nzm3BOWTj3

— Road & Track (@RoadandTrack) April 2, 2021

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Близо 50 хиляди ученици се явяват на задължителна матура по БЕЛ на 19 май

49 373 ученици са заявили, че ще участват на задължителния ДЗИ по БЕЛ, който е насрочен за 19 май, предаде БНТ. На 21 май ще се проведе изпитът по втори предмет, за който заявление са подали 36 048 ученици. От тях 2 503 са избрали да се явят на ДЗИ […]