Ето как изглежда най-готината в света „пътна помощ“ за суперавтомобили

NetNews

Полското студио Kegger направи една доста нестандартна доработка на Mercedes Sprinter. Той беше превърнат в изключително стилна "пътна помощ" и ще бъде издаден в тираж от 25 екземпляра, като цената на всеки един такъв камион ще е 125 хиляди евро.

Този Mercedes Sprinter е създаден за превоз на суперавтомобили и изглежда точно като тях. Разполага с аеродинамичен боди кит и с 18-цолови джанти, а въздухозаборниците в предната му броня са значително увеличени.

Превозното средство е боядисано в цветовете на състезателния екип на Mercedes от Формула 1. Вътре камионът също е ексклузивен. Облицовката съчетава кожа и алкантра и е с контрастни шевове. Също така шумоизолацията е подобрена и е инсталирана мощна аудио система.

Новият Mercedes Sprinter от Kegger е оборудван с трилитров турбодизел с мощност 190 к.с. и със седемстепенна автоматична скоростна кутия. Осигурено е и въздушно окачване с променлив пътен просвет.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тежък съперник за Цвети Пиронкова в САЩ

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова ще играе срещу поставената под номер 14 представителка на домакините Кори Гоф в първия кръг на турнира на клей от сериите WТА 500 в Чарлстън (САЩ) с награден фонд 565,530 долара през следващата седмица. 33-годишната Пиронкова в момента е 131-а в световната ранглиста, след като […]