Знаете ли кой е микробус на годината?

NetNews

PSA Group спечели победата в престижния конкурс "Международен ван на годината 2021" със своите електрически модели: Peugeot e – EXPERT, Citroen ё-JUMPY и Opel Vivaro – e. Тази победа отразява успешното прилагане на стратегията за електрификация на PSA Group.

Благодарение на наличието на електрически мотор вместо ДВГ, едно от ключовите предимства е възможността за свободно влизане в централните части на европейските градове. В допълнение, микробусите от новото поколение се отличават с множество други предимства – комфорт при използване, лекота на адаптиране към изискванията на клиентите, използване на най-модерните технологии.

Новото поколение търговски микробуси от групата PSA – моделите e-EXPERT, ё-JUMPY, и Vivaro-e – наистина заслужават тази победа. В крайна сметка те предлагат няколко ключови предимства наведнъж:

– два вида батерии и две нива на резерв на мощност – до максимум 330 км по WLTP цикъл. – три варианта за дължина на каросерията – компактен, стандартен, дълъг. – товароносимост до 1 275 кг. и възможност за теглене на ремаркета до 1 000 кг. – полезният обем на товарното отделение, подобен на версиите с двигатели с вътрешно горене – до 6.6 куб. м.

По този начин електрическите микробуси на PSA могат да предложат всички предимства на подобни автомобили с традиционни двигатели с вътрешно горене, но сега те добавят нулеви емисии и пълно отсъствие на отработени газове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов отново: Докато другите говорят, ние работим

Докато другите само говорят, ние работим целенасочено за изграждането на пречиствателни станции и депа, така че да има възможност за пречистване на водата и по-малко мръсен въздух, което е важно и за здравето на хората. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в Пазарджик, където посети новата инсталация за компостиране и предварително […]