Над 930 конски сили за McLaren 765LT

NetNews

McLaren 765LT е доста мощна и бърза машина още от завода, британският суперкар пристига с 4.0-литров V8 с две турбини и 765 конски сили. Максималният въртящ момент достига 800 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч отнема точно 2.8 секунди. Въпреки доста добрите показатели, то винаги може повече и точно на това основаните, тунинг компанията McChip показа два варианта за повишаване на мощността на спортния автомобил, като при по-сериозните ъпгрейди, тя достига 938 конски сили.

Ако изберете първият вариант, то получавате някои промени по компютъра на колата, които повишават мощността до 855 конски сили, а максималният въртящ момент нараства до 890 нютона. Пакета, който струва 5 хиляди евро в Германия, включва и увеличена максимална скорост до 335км/ч.

Спирайки се на втория, по-сериозен вариант, то промените включват намеси по изпускателната система, заедно с тези по компютъра на колата. Мощността нараства до 938 конски сили, а въртящият момент достига 970 нютон метра. Отново е отключена същата максимална скорост, но цената на тези промени е близо 14 хиляди евро.

Не се споменава нищо за ускорението и дали времето е подобрено, но от компанията разкриват, че работят по трети, още по-силен пакет, който ще предлага по-големи турбини, а мощността ще достига четирицифрени стойности.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Една от най-сексапилните спортистки и звезда в ММА се разчекна по прашки край басейна (ВИДЕО)

Една от най-сексапилните спортистки и звезда в ММА Пейдж Ванзант показа на феновете си колко е гъвкава с горещо видео в социалните мрежи. Американският секссимвол се разчеква по прашки край басейн. В клипа тя е на токчета и с къса златиста блестяща рокля преди упражнението на басейна, където след това […]