Новият кабриолет на Mercedes пристига с технологии от S-Klasse

NetNews

Mercedes подсказа за скорошна поява на ново поколение Mercedes SL и разкри снимка от интериора на кабриолета, който най-вероятно ще дебютира в следващите седмици. Това ще е шестото поколение на модела, като за разлика от предишния SL, този ще предлага възможност за 2+2 места.

На снимката можем да открием интериор, който доста наподобява този на последната S-Klasse, като главна заслуга за това има вертикалният екран на инфотеймънт системата в средната част. Пред водача стои и новият волан на марката, който можем да намерим още при E-Klass и обновените AMG GT модели, както и дигитален километраж точно зад него.

Освен централния дисплей като при S-Klasse, една от опциите ще предлага и подобен 3D хед-ъп дисплей, който да прожектира различна информация. Заедно с него ще се предлагат и редица други екстри, които да задоволят всички изисквания на клиентите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Плевнелиев: Трифонов е зависим от Доган

В интервю за БГНЕС бившият президент Росен Плевнелиев коментира избора за проектокабинет на Слави Трифонов. "Когато една партия ултимативно налага на всички останали някакви имена, тук няма да коментирам личните им качества, по-важен е подходът. Подходът на Слави Трифонов е недемократичен. Трифонов е един стандартен популист, а популистите, както много […]