Новото Subaru STI пристига с 350 конски сили

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

През изминалите седмици ви показахме снимка, която от Subaru разпространиха, потвърждавайки, че до края на годината ще видим Impreza WRX, без да дават подробности около това какви ще са спецификациите на модела или дори как ще изглежда.

По-рано днес се появи доклад от Goo-Net, според който новата Impreza в модификации WRX и STI ще разполага със същия 2.4-литров мотор, който можем да намерим в повечето модели на марката в Щатите, както и в обновената Toyota GR86 и идентичното Subaru BRZ.

Документацията разкрива още, че атмосферния двигател вече се е сдобил с турбокомпресор, който да добави още мощност за най-спортните модели на японската марка. Очаква се WRX версията да генерира около 300 конски сили, а по-мощното STI да вдигне летвата до 350 конски сили. Разбира се, задвижването се предава към четирите колела, а трансмисията ще бъде механична или автоматична по избор на клиента.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кои кандидати в Ямбол получиха най-много преференции

И на тези избори се наблюдават любопитни резултати при преференциалния вот. Най-отчетливо вътрешна битка се наблюдава при листата на „БСП за България” и „Демократична България – обединение”. В ГЕРБ този път е надделяла партийната дисциплина и няма значими размествания след отдадени предпочитания за един или друг кандидат. Дори и да не доведат до реални размествания обаче, преференциите винаги са показател за влиянието, което съответен кандидат има в дадена листа.