Пенсионер направи нереално бърз Москвич (ВИДЕО)

NetNews

Жител на Одеса, с прякор чичо Вова, създаде уникален Москвич 2141, способен да остави зад себе си наточени автомобили като BMW M4, Porsche Cayenne и Audi S3! Но най-изненадващото е, че чичо Вова не сменя двигателя, а тунингова оригиналния мотор, като естествено, го променя основно.

По-конкретно, в двигателя са монтирани подсилени мотовилки, втулки и бутала. Е, основната характеристика, разбира се, е турбината. Що се отнася до трансмисията (между другото през нея въртящият момент се предава и на четирите колела) и задното окачване, те идват в доработения Москвич от Audi S6.

И въпреки че собственикът на нереално бързия Москвич , не разкрива каква е точната мощност на доработения от него двигател, специалисти са на мнение, че тя в никакъв случай не е по-малка от 400 конски сили. Но това е просто предположение. Факт е обаче, че "Москвето" е истински кошмар за расови резачки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дуа Липа е най-излъчваната британска певица

Песните на Дуа Липа от хитовия ѝ последен албум "Future Nostalgia" са били най-слушаните в британския радио и телевизионен ефир през изминалата 2020 г., съобщи BBC News. Данните са събрани от компания "Пи Пи Ел", която следи за излъчваната музика по телевизионните канали и радиостанциите, както и тази, която пускат […]