Продава се един от осемте Maybach-а с две врати

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Интересен и доста рядък автомобил се появи за продажба в Холандия. Става дума за един от осемте произведени Maybach 57S Xenatec Coupe, закупен лично от камерунския национал Самуел Ето‘о през вече далечната 2010 година. От тогава до сега колата е изминала малко над 13 хиляди километра, а цената ѝ е 795 хиляди евро.

По план Xenatec е трябвало да произведе 100 такива автомобила, след като произвежда първия автомобил, но в крайна сметка са сглобени едва 8 от тях, които както виждате, държат изключително висока цена на пазара. Под капака можем да намерим 6.0-литров V12 със 603 конски сили и 1000 нютон метра, които задвижват единствено задните колела, посредством автоматична трансмисия с 5 предавки.

Конкретният екземпляр е решен в черен цвят за екстериора, който си контрастира с редица хромирани и сиви елементи, като решетките, лайстните и джантите. Видимо от снимките, а и според описанието, колата е в перфектно състояние.

Това се отнася и за интериора, който пък от своя страна е сведен до двуцветна комбинация от бежова кожа по седалките, корите на вратите и долната част на таблото и черни елементи в останалата част. Заедно с колата получавате и набор от документи, доказващи автентичността ѝ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Възраждане" спечели делото, няма да ги заличават

"ПОБЕДА! Възраждане спечели делото срещу прокуратурата и Иван Гешев! Истината и правдата победиха мафията! България има нужда от Възраждане!" – така съобщи резултата от изхода на делото за заличаване на партията му Костадин Костадинов. През юли миналата година държавното обвинение поиска заличаване на регистрацията на формацията на Костадин Костадинов и […]