Странен пътен инцидент с мотоциклети и… кон (ВИДЕО)

NetNews

Клипчето, което ви показваме е от украинския град Яремче, където видеорегистратор заснема странен пътен инцидент. За щастие жертви няма, а главни действащи лица са два мотоциклета и… кон.

Колона от мотоциклетисти се движи по път Н-09 в Яремче. Изведнъж водачът на един от мотоциклетите решава да изпревари друг мотоциклетист от дясно. Маневрата обаче не е успешна и той се блъснка в другия мотоциклет и пада. Неговият байк, който се плъзга по асфалта със скорост "подсича" нищо неподозиращия кон.

Животното пада от удара. Както вече споменахме, жертви няма, мотоциклетистите са здрави, като единствено не е ясно състоянието на коня и по-конкретно дали има счупени крака, което в много случаи е фатално за конете. Вижте този куриозен инцидент.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Антикорупционната комисия проверява „Златния гьол“

Антикорупционната комисия проверява „Златния гьол“ на ГКПП "Капитан Андреево", научи bTV от свои източници. КПКОНПИ проверява как е била проведена обществената поръчка от март 2013 г. и по-специално как фирмата ПФС ЕООД е била избрана измежду 4 фирми за изпълнител на дейностите по дезинфекция. Според данните дружеството не е имало […]