Golf 8 GTI получи агресивен тунинг пакет

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Преди седмица ви разказахме за тунинг пакет на Manhart, който бе съсредоточен повече върху техническите характеристики на новия Golf 8 GTI, отколкото върху неговата визия. Днес обаче е различно и хората от Prior Design показаха доста агресивен бодикит за хечбека.

Базираният на Golf проект е все още в компютърен стадии, но пък графиките са доста реални. Най-голямо впечатление правят раздувките на калниците, които доста спомагат за агресиваната визия на колата, като под тях откриваме и нови джанти, дело на Borbet.

В предната част виждаме, че Golf-ът е запазил бронята си, но пък се е сдобил с добавка в долната ѝ част, подобна на тази при праговете. Задницата също е получила доста интересна визия с нов дифузьор и отвори на калниците, а спойлер над стъклото на багажника завършва пакета.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Artemis GmbH поема управлението на иновациите в Audi

Започнал по-скоро като екстеримент, проектът Artemis през последните месеци значително ускори трансформацията в концерна Volkswagen и по-конкретно в марката Audi. Екипът, ръководен от Александер Хитцингер, създаде иновативен модел на разработване, който излиза извън утвърдените и използвани до момента структури и процеси и съвместно с CARIAD и AUDI AG създаде концептуалната […]