Lamborghini произведе 15 хиляди Urus-а

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Lamborghini e марка която е добре позната със своите суперкари като Aventador, Huracan, Gallardo и други подобни, но се оказва че най-популярният им модел всъщност е Urus. От компанията се похвалиха, че през изминалата седмица е произведен 15-хилядният екземпляр, а поръчките не спират да валят.

Тенденцията за преминаване към SUV-та засегна и Lamborghini през 2018 година, когато италианската марка представи Urus. Макар тогава модела да не беше от най-обичаните от истинските фенове на марката, то изглежда, че нещата са се обърнали и в момента модела може да се похвали с 2796 продажби за изминалия месец юни, срещу 2056 продажби за Aventador и Huracan взети заедно.

Освен рекордни продажби за Urus, Lamborghini може да се похвали и с рекордни продажби за първата половина на тази година, отново дължащи се на SUV-то. Юбилейният екземпляр ще замине за Велкобритания и е боядисан в матов сив цвят с контрастни елементи и двуцветен интериор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ученици от ямболската гимназия по лека промишленост и химични технологии на учебна практика в Германия

Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии – град Ямбол изпрати в град Лайпциг, Германия поредната група от 12 ученици от специалностите „Фризьорство“ и „Производство на мебели“ по проект „Стъпка по стъпка напред с Еразъм+“.