Адолф Путин се е самозабравил като всесилен самодържец на православен емират с ядрени ракети

NetNews

Автор: Николай Слатински

Според моето лично и никого не ангажиращо мнение, нашите анализатори и не само те, допускат една основна, направо фундаментална грешка. Те – въпреки отвращението си от Адолф Путин – неволно или волно приемат, че той е рационален играч. Затова разсъждават в числа и квоти, в цени и опции, в сделки и акции, в запаси и валути.
Адолф Путин е тежко болен, обречен на близка смърт (от месец-два до година-две) човек.
Освен това той е мизантроп с необратими психически отклонения.
Освен това той е от възможно най-противните кагебистки ченгета – увреден до живот.
Освен това той е имал вземане-даване с бруталната организирана престъпност на бандитския Петербург и лично я е „съветвал“ кого да отстрани от непокорните бизнесмени и политици.
Освен това той се е самозабравил като всесилен самодържец на православен емират с ядрени ракети и има слаба връзка с реалността.
Затова Адолф Путин може да забрани всякакъв износ на всякакви суровини и стоки за всекиго, на когото има зъб. И хич не го интересува ще има ли РуZия милиарди евро и долари.
Адолф Путин е най-отвратителната версия на нарцистичното самозабравяне:
Държавата – това съм аз!
И затова той представлява най-опасната илюстрация на перверзната максима:
След мен и Потоп!
Така че в случая – колкото и в живота си да съм бил срещу планирането по възможно най-лошия сценарий (защото де факто това не е толкова планиране, колкото парализиране и смирено, пасивно очакване най-лошото да се случи), –
ние трябва винаги да отчитаме вероятността Адолф Путин да направи и най-немислимото от гледна точка дори на интересите на РуZия.
Разбира се, аз все още давам „само“ („едва“) 5% вероятност той да прибегне до употреба на Оръжие за масово поразяване.
Адолф Путин, по подобие на Адолф Хитлер от края на 1944 г., началото на 1945 г., вече е готов съвсем искрено и според него напълно оправдано да ненавижда собствената си държава и собствения си народ, ако те не са готови да подкрепят неговите параноични, маниакални, обсесивни и налудни идеи и решения. Извън реализацията на тези решения, той не вижда нищо, заради което си струва да „обича“ своята държава и своя народ.
И тук ми е надеждата – с вероятност 10% – близкото обкръжение от олигарси, военни, ченгета и полицаи да го отстранят политически или дори физически.
Впрочем, нека накрая, още веднъж да напомня моите предположения със съответните, приписвани от мен вероятности, за възможните ПОСЛЕДНИ, отчаяни, катастрофични, апокалиптични ходове на Адолф Путин:
35% вероятност: Извършване на чудовищна провокация, ужасен терористичен акт в самата РуZия, която да се припише на Украйна.
25% вероятност: Нападение на Молдова с бързо превземане на Кишинев и провеждане на парад на победата там.
15% вероятност: Нахлуване – като въображаемо преследване на украински „бандеровци“ и „нацисти“ – в натовска държава, с цел въвличане на НАТО във войната.
5% вероятност: Нанасяне на ядрен удар срещу Украйна – в един или няколко града.
10% вероятност: Адолф Путин да не посмее да прибегне до нито един от горните четири варианта, а да продължи да вярва, че неговите орди ще сломят Украйна военно и ще пречупят нейния гръбнак политически, икономически, финансово и социално.
10% вероятност: Политическо или физическо отстраняване на Путин от близкото му обкръжение от олигарси, военни, ченгета и полицаи.

Източник: ФАКТИ БГ

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Велизар Димитров си направи снимка с новопровъзгласения 7-кратен световен шампион Рони О'Съливан

Рони О’Съливан бе току провъзгласен за новия световен шампион в снукъра, след като през уикенда записа своята седма титла във финала в Шефилд срещу Джъд Тръмп, а популярният роден бивш национал и настоящ изпълнителен директор на Миньор Перник – Велизар Димитров, си направи снимка с него. Бившата звезда на ЦСКА […]