Азис призна за хормоните: Болезнено е и понякога дава психически отклонения!

NetNews

Азис призна пред феновете си, че е на мъжки хормони.

„Факт – взимам мъжки хормони! Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как да си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?! Да се превърна в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Спрете с въпросите относно външния ми вид. Той няма нищо общо с песните ми. Слушайте музиката ми. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура! Прегръщам ви, любопитковци!“

Към признанието си Азис пусна и нова снимка, на която е гол до кръста и със силно окосмени гърди.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Azis Online (@azis_online_new)

Феновете сякаш не прочетоха молбата му.

"Ако се обръснеш гърдите и корема, мисля, че ще си по-добре на снимката!", съветват го те. Други обаче го подкрепят: „Уникален! Окосмяването е най-силното излъчване за един мъж в днешно време, в което живеем. Оскубани и обръснати като пилета мъже не понасям изобщо. Браво, браво!“. Трети са балансирани: " Васко, най-важно е да се усещаш добре в собствената си кожа и да си щастлив. Хората винаги ще намерят причини да те критикуват и упрекват. Бъди себе си. Бъди този, който искаш да си!“.

Тази година определено е „силна“ за Азис по отношение на неговите физически метаморфози.

Преди няколко месеца той легна за пореден път на операционната маса и добави 4 сантиметра към обиколката на бицепсите си. Оформянето и уголемяването стават със специален материал, който е много близък до гела от хиалуронова киселина.

Веднага след бицепсите Азис прибегна до хирурга, този път за оформяне на гърди. „Гърдите, които правя, нямат нищо общо с женските. Търся като ефект оформянето на мъжки, силни и здрави гърди“, казва Азис.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Искрен Веселинов възмутен: Разчитахме на дисциплина, но не се получи

„Нивата на смъртността са функция на заболеваемостта от преди две или три седмици. Имаме много по-голям проблем с нивата на смъртността, тъй като по принцип сме една от най-умиращите нации в света, което е свързано с възрастовата структура на населението и ред други проблеми, които не са възникнали сега”. Това […]