Ако искате да си купите PlayStation 5 за празниците трябва да го заявите от сега

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Проблемът с едни от най-известните конзоли за видео игри Xbox и PlayStation не е от скоро и много желаещи не могат да се докоснат до любимото устройство, просто защото няма достатъчно бройки. Въпреки, че от Sony се похвалиха с рекорд за продажби по-рано тази година, то изглежда, че произвежданите бройки все още не са достатъчни, за да покрият търсенето.

В близките два месеца се очаква търсенето да се увеличи дори повече с предстоящите празници, което може да причини още повече проблеми за тези които искат да зарадват близки или себе си за Коледа.

Именно за това от Sony решиха да зарадват колкото се може повече хора, като създадоха сайт на който може да се регистрирате и да получите инструкции за това как да се сдобиете с така желаната конзола. Сайтът е валиден само за живеещите в САЩ и ще стартира официално през месец ноември, когато регистрираните ще получат повече инструкции за това как да получат своят PlayStation 5.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кадиев: Цената на тока за бита след Нова година може да скочи с 20%

Най-вероятно увеличението на цената на тока за битовите потребители след Нова година ще бъде над 20 процента. Това каза в предаването „Лице в лице“ по бТВ Георги Кадиев. Той допълни, че ситуацията с „Топлофикация София е "абсолютно драматична": „Септември месец имаше 20,5% ръст на цената, октомври месец 36,6%, за ноември […]