Актьорът Веселин Калановски за трети пореден път е водач на „Демократична България“ в Ямбол

NetNews

Без промени на челните места е листата на коалиция „Демократична България – Обединение“ в Ямбол. Това стана ясно днес, след регистрацията на кандидатите в РИК. Водач отново е актьорът Веселин Калановски. Той бе начело на листата и на предните два избора.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!


„Помня всяка среща, всяка дума, всеки изказан проблем и всеки поет ангажимент от предните кампании. Отново ще търсим открит и добронамерен диалог, от който България може само да спечели“. Това коментира за НетНюз след регистрацията на листата Калановски.


Втората позиция в листата, както и на предходните вотове тази година, е за д-р Веселка Христамян. Общо 7 са кандидатите на обединението в Ямболска област. Трети е Диман Димитров, четвърти д-р Димитър Брънков, на пето място е Даниела Божинова, шеста и седма позиция са съответно за Елена Иванова и Пламен Стойков.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Китай преосмисля енергийния преход заради кризата

Разрастващата се енергийна криза в Китай заплашва да попречи на икономическия растеж, което накара политиците да преосмислят темповете на енергийния преход в страната, съобщава Bloomberg. Пътят на Китай към по-зелена икономика трябва да бъде подкрепен от стабилни доставки на енергия, заяви в понеделник премиерът Ли Къцян в съобщение след заседание […]