Алберт Попов: Ще стигнем до първите позиции (ВИДЕО)

NetNews

Рано или късно ще стигнем до първите позиции. Наистина вярвам в това. Работим здраво и е въпрос на време да стигнем там. Като малка нация е нормално да имаме по-малко атлети, не можем да се сравняваме с австрийците, с немците, може да сме малко, но се опитваме да се конкурираме с най-добрите. Това заяви в студиото на ФАКТИ най-добрият български скиор Алберт Попов.

„Кондиционната подготовка всеки професионален скиор може да си я направи вкъщи, но като става въпрос за ски – у нас има сняг 3-4 месеца, това е твърде малко. В моя случай започваме подготовка на ски края на юли – отиваме в Швейцария по глетчерите, където има сняг, има супер условия за подготовка и общо взето от юли до октомври се готвим на глетчери. Октомври винаги е първият старт в Световната купа отново на глетчер. След това, като започне истинската зима слизаме малко по-надолу“, обясни той етапите в подготовката си.

Целия разговор с Алберт Попов гледайте във видеото:

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ердоган се срещна в Рияд с крал Салман

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че Турция и Саудитска Арабия имат за цел да подобрят отношенията по между им във всички сфери, предаде Анадолската агенция. Ердоган се срещна със саудитския крал Салман късно снощи. Двамата разговаряха в двореца на крал Салман при закрити врата. Турският президент пристигна в […]