Алекс Фъргюсън помогнал за привличането на Роналдо в Юнайтед

NetNews

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри, че е провел разговори със собствениците на „червените дяволи“ за привличането на Кристиано Роналдо. Шотландецът заяви, че е знаел, че португалеца иска да се завърне на „Олд Трафорд“.

„Не мога да си представя Кристиано с екипа на Манчестър Сити. Завръщането му бе страхотен ден на Юнайтед. Много хора изиграха своята роля за това. Допринесох, знаейки, че Роналдо иска да се завърне отново тук“, заяви Фъргюсън пред Viaplay.

“Не бих казал, че е емоционално, а по-скоро вълнуващо и също така има облекчение. Предприехме стъпки, за да гарантираме, че Кристиано ще се завърне в клуба. Говорих със семейство Глейзър и всичко беше направено“, добави още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Председателят на правната комисия: Спецправосъдието не оправда съществуването си за тези 10 години

Правната комисия в парламента прие законовите поправки за закриването на Специализирания съд и прокуратура у нас. Какви са аргументите за това решение и как то ще повлияе на правосъдието – това коментира в "Денят започва" по БНТ Андрей Михайлов, председател на Правната комисия в 46-то НС и депутат от ИТН. […]