Алисия: Често се излагам пред феновете си

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Алисия призна по време на участие във влог на Алпер Чочев, че не помни по-голяма част от песните си, особено тези в началото на кариерата ѝ.

„Изпадам в безумни ситуации на мои участия. За 20 години не знам колко точно песни имам. Често ми се случва да дойде някой фен и да ме помоли да му изпея конкретна песен. Аз му казвам, че такава песен нямам. След малко той се връща при мен и ми показва дори клипа на песента", споделя певицата.

Алисия често пее някои от старите си любими песни. Има и такива обаче, на които не помни не само текстовете, но и факта че са нейни. Тя припомня, че в началото на кариерата си в клиповете, които заснемат, участват най-често нейни братовчедки, писа таблоидът „България Днес“.

View this post on Instagram

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Apple Watch 7 е тук, но не какъвто очаквахме

Голямото есенно събитие на Apple се състоя през изминалата вечер и макар акцентът да пада върху новите iPhone 13 и iPhone 13 Pro,няколко други устройства също направиха своя дебют по същото време. Едно от тях беше смарт часовникът на Apple, чиято 7 версия бе представена пред широката публика. Въпреки множеството […]