Ал. Стойков от ГЕРБ – Ямбол за заема от 9 млн. лв.: Даваме последователна подкрепа за всички предложения на общинска администрация

NetNews

„Като група в почти две годишната история на този общински съвет водим последователна подкрепа за всички идеи, всички предложения на общинска администрация, които са в интерес на града за развитието на инфраструктурата и за развитието на благосъстоянието на гражданите на Ямбол. Така и в този конкретен случай за гласуването на дълга за конкретни обекти, ние ще дадем своето положително становище”. Това заяви на днешната сесия на ОбС председателят на групата на ГЕРБ Александър Стойков, декларирайки подкрепата на партията за предложението на кмета Валентин Ревански, предвиждащо тегленето на заем от 9 млн. лв. Ето какво каза той още:

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„Мотивите за това са първо по отношение на пътните инфраструктурни проекти. Предлагат се две нови кръгови движения. Кръговите движения са нещо полезно и всички сме свидетели. На територията на града има вече две, даже три такива кръгови движения, включително последното, което беше направено с подкрепата на правителството и изпълнено от пътната агенция, това е кръговото движение до „Практикер”. Който ползва тази артерия вижда голямото улеснение на всички преминаващи през тези конфликтни точки на града. Така че ние по отношение на тези кръгови движения сме категорично „за”, както и за рехабилитацията на участъците от улиците, които са основни пътни артерии и които се ползват от по-голямата част от гражданите, живеещи в най-големите квартали на града – „Диана”, „Хале”, „Граф Игнатиев”. По отношение на проекта за уличното осветление, там категорично сме също в подкрепа на това предложение, тъй като всички сме потърпевши от недобре осветения град, в който живеем, особено в по-крайните квартали.

Таке че повтарям, ние като група общински съветници, които до момента сми подкрепяли всички предложения на общинска администрация, които са в полза на гражданите, така и последователно ще подкрепим и това предложение, което е с голям ефект върху инфраструктурата на града“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пътуване с парен локомотив отбелязва годишнина на теснолинейката

Със специален влак, теглен от парен локомотив, БДЖ и Гражданско сдружение „За теснолинейката” ще отбележат 100-годишния юбилей от започването на строежа на теснопътната жп линия Септември-Добринище. Началото на изграждането на линията е дадено през пролетта на 1921 г., за да се определя днес, 100 години по-късно, за архитектурен шедьовър и […]