Анализатор посочи сценариите, при които Путин може да загуби властта

NetNews

Руският диктатор Владимир Путин може да загуби властта си в Русия при няколко сценария, включително евентуална революция и т.нар. дворцов преврат.

Смяна на властта може да настъпи и след като бунтовническият легион „Свобода на Русия“, който става все по-силен, достигне до Москва, а след това властта ще се смени, заяви ръководителят на портала After empire, политологът Олга Курносова, в ефира на канала „FreeDom“, цитирана от news.bg.

Според експерта революцията в Руската федерация е възможна, когато руските войници на фронта осъзнаят, че е време да обесят офицерите си. „Когато видим, че редниците разстрелват своя командир, това ще означава, че революционните настроения във войските вече са се развили“, каза тя.

Експертът добави, че заплахата за режима на Путин може да идва и от представители на елитите.

„Когато елитите, осъзнавайки че колапсът наближава, сами вече ще вземат и ще направят нещо по отношение на самия Путин. Защото днес основният двигател на тази война е, разбира се, лично… Путин“, подчерта анализаторът.

В Русия Владимир Путин е на власт вече повече от 20 години. Бившият британски шпионин Кристофър Стийл прогнозира, че западните държави трябва да се „подготвят за края на ерата“ на руския диктатор.

Той смята, че руският лидер ще напусне властта през следващата година. Стийл също така заяви, че Путин може да умре внезапно, тъй като достоверни източници съобщават, че диктаторът е болен.

По-рано Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Володимир Зеленски, заяви, че руската държава вече е „бременна с революция“. Подоляк е сигурен, че в Русия ще има преврат.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Касапинът с макетния нож е арестуван тази сутрин

Обвиняемият за нападението над 18-годишно момиче от Стара Загора е задържан, съобщават от bTV. 26-годишният Георги Николаев е арестуван рано тази сутрин. Той е получил призовка, явил се е тази сутрин в полицията в Стара Загора и е задържан. Момичето бе нападнато и нарязано от приятеля си в дома си […]