Английска фирма поръчала 18 хиляди тениски с надпис „Англия световен шампион 2022!

NetNews

Английска фирма за спортна екипировка се прочу, след като направи сметки без кръчмар и сега търпи големи финансови загуби.

Компанията поръчала 18 хиляди шампионски тениски с надпис „Англия световен шампион 2022! Най-накрая е отново у дома“. „Трите лъва“ обаче са аут от Мондиала в Катар, след като на 1/4-финала загубиха с 1:2 от Франция.

Шефът на компанията Карл Бахтър говори за огромната грешка, която той и екипът му направили.

„Чувствам се ужасно, че Англия напусна световното първенство. Бях впечатлен от представянето на отбора в Катар и бях сигурен, че ще спечелим световната титла. Когато доставчик ни прати оферта за изработката на тениските, не можех да откажа. Предложението беше добро и направихме поръчката. Сега обаче останахме с 18 хиляди шампионски тениски. Призоваваме английските фенове да си купят по една от тях. Така ще имат част от историята и ще си спомнят колко добре се представи Англия на шампионата в Катар. Въпреки че не спечелиха титлата, те са победители в моите очи“, каза Бахтър.

Първоначалната цена на фланелките е планирана да бъде 29,99 паунда, но сега е свалена до 9,99 паунда за бройка.

The Dorset company claims it faces a ‘major loss’ after bulk-buying ‘England’s World Cup winners’ shirts https://t.co/HnqhBlGLrZ

— Proxima 24 (@Proximaa24) December 12, 2022

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Нумеролог за кабинет "Габровски": Перспективата пред него не е добра

В утрешния ден се очаква да разберем каква ще бъде съдбата на проектокабинета „Габровски“. Нумерологът – инж. Нели Колева заяви, че той трудно би могъл да се гласува. „Данните на голяма част от хората в проектокабинета са перфектни, но показват ситуации, които са индивидуални. Утре не би могло да има […]