Андрей Гюров: Имаме позиция за залата

NetNews

„Както знаете вече сме провели много коалиционни съвети, обсъждаме темата и имаме позиция за зала, която да бъде подкрепена от мнозинство, така че да не бъде застрашена сигурността на коалицията и правителството“, заяви председателят на ПГ на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров пред бТВ.

„Знаете, че има три внесени решения – едно на ПП, едно на ДБ и едно на ГЕРБ. Смятам, че това на ПП е най-балансирано. Не случайно ние сме го изработили и внесли в деловодството. Смятаме, че то покрива по най-добрият начин очакванията и исканията на различните участници в коалицията“, подчерта той.

Гюров отказа да гарантира, че всички партии от управляващата коалиция ще гласуват еднакво по отношение на военната подкрепа за Украйна.

„Това е нашата цел. Първо искаме да подкрепим ясната позиция относно Украйна и второ – всички партии от коалицията да се припознаят в това решение“, добави Гюров.

„Проведохме много дълго заседание на ПГ на ПП. Там чухме най-различни мнения. Предполагам процесът в БСП е същият. Мисля, че имаме сближаване на позициите и днес ще можем да вземем решение“, каза още председателят на ПГ на ПП.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Никос Вертис с нов голям концерт в България

Супер звездата Никос Вертис се завръща за нов, голям концерт у нас – на 8 март догодина. След изключително успешния му концерт в София преди месец, гръцкият изпълнител ще зарадва отново хилядите си феновете в България на същото място – в зала „Арена Армеец“ и то навръх празника на жените […]