Анн Джи с нова дуетна половинка – Краси Недялков

NetNews

По време на Международните награди за мода, стил и бизнес в Свети Влас 2023, изпълнителката Ann G изненада публиката с новия си музикален проект „Луди“.

В главната роля на изпълнител видяхме дизайнера Краси Недялков. В новото си амплоа на изпълнител диктаторът на модните Оскари се справи повече от добре.

Краси Недялков сподели: „Лято е! Трябва да експериментираме и опитваме. Повече от добре се чувствах на сцената в компанията на изпълнител като Ann G.“

Недялков е подгрявал ревюто на Пако Рабан преди години. Лично примата Лили Иванова е аплодирала Недялков от първия ред, докато тече взривяващото ревю пред гуруто Пако Рабан.

По време на модните награди, Атанас Лазаров получи голямото отличие „ПР на годината 2023“, а „Бизнес дамата на годината“ беше Ани Карагеоргиева. Сред другите наградени с бляскави статуетки бяха Светослава Апостолова, Емилия Павлова, Силвия Юрукова и Ивелина Иванова.

Дуетът на Галя Георгиева и Атанас Лазаров беше отличен с приза „Дует с кауза“.

 

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тревожните знаци, които ви показват, че той не става за съпруг

Когато имате сериозна връзка и искате тя да се развие, със сигурност се питате дали партньорът ви би бил подходящ съпруг. Има някои сигнали, които подсказват дали бракът ви с него ще бъде щастлив или не. Ако се питате дали гаджето ви става за съпруг, обърнете внимание на някои жестове […]