Антоанета Цонева: Прост сюжет като мусаката на Станев

NetNews

„ИТН с ново изявление. Прочетоха нещо като смесица между “лириката” на “шампанско и сълзи” и “не сме безгрешни, но сме истински” – народният представител Антоанета Цонева от „Демократична България“ остро разкритикува декларацията на „Има такъв народ“.

„И накрая: Всички други са боклуци. Порции и постове някой им иска – те обаче не ги дават. Прост сюжет като мусаката, за която говореше вчера пред журналистите сценаристът Филип“, написа тя в профила с във Фейсбук.

По-рано от „Има такъв народ“ обвиниха другите парламентарни групи, с които водят разговори, че са се борили за постове и влияние. „И като не са ги получили, това ги е довело до лудост“, заяви Виктория Василева. Според ИТН никой не иска споразумение, защото са поставили неизпълними условия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Илиян Василев: Чака ни социално цунами заради енергетиката

Още веднъж за да се знае че съм предупредил. Чака ни социално цунами. Служебното правителство на практика не може да смени ръководствата на енергийните дружества наследени от ГЕРБ, които пазят договорките и комисионните на Борисов и шайка. Апокалипсисът ще настъпи, ако не се вземат спешни мерки, защото нито ще има […]