Антон Кутев: Има страх от Пеевски

NetNews

Делян Пеевски е странна личност в българската политическа и бизнес история. На мен ми изглежда много вреден като политик. Има страх от Делян Пеевски в много политици. Според мен се дължи на безспорните му невидими връзки със съдебната система. Има куп възможности да ти заведат дела. През това време са ти съсипали политическото бъдеще. Страхът го има.

Това каза социалистът Антон Кутев по БТВ. „Не би ми се искало да видим коалиция с ДПС. Би било ужасяващо да сме с ГЕРБ. Ние не можем с ДПС и ГЕРБ. Не можем да влезем в коалиция с десните. Въпросът за коалицията е много важен. Ако ние нямаме 1 млн. гласове, не можем да направим участие в управлението и всеки компромис би бил пагубен. Всяка коалиция би провалило бъдещето на левицата. ДПС все по-малко са незаобиколими“, уточни той.

Горд съм, че Кубрат Пулев изкара до 9-ти рунд. Не съм имал усещане, че сме голяма сила в бокса. Той представи България на високо ниво. Политиката и боксът са театър. Всички влизаме в него, много хора си позволяват да лъжат в играта. Би трябвало да очакваме над 1 млн. гласа на тези избори. Ние сега нямаме тези гласове. Трябва да работим, за да ги постигнем. От опозиция винаги сме излизали силни. Въпросът е големият резерв на изборите. Те са при хората, които не гласуват.

БСП си има програма и тя е добра. Тя не може да се сменя често. Имаме програма преди доста години. Георги Пирински я писа. Сега чувам, че има нов документ и честно не съм го чел. Не съм влизал в дебат по него. 10 години член на ИБ е много време. Никой не се е родил там или да остане там завинаги. С Михаил Миков не сме били една кръвна група и той си избра други хора.

С Корнелия Нинова винаги съм имала различни мнения. Избягвал съм да говоря в медиите. Тя е приемала, че всяка критика е критика срещу партията. Аз не мога да бъда опозиция. Никога не съм оспорвал лидерството на Нинова, защото тя е избрана легитимно. В момента продължавам да страдам за БСП, тя има повече възможности. Давам своя принос за развитието на партията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ с нови правила за даването на политически убежища

Администрацията на САЩ планира да затегне правилата за предоставяне на политическо убежище, съобщи FOX News. Документът беше публикуван във федералния регистър. Предложения със съответния характер бяха обнародвани в четвъртък. Новата програмата трябва да актуализира действията по предоставяне на убежище. Това ще позволи отделяне на неоснователни от основателни молби. Правозащитни групи […]