Арсенал договори първия си летен трансфер

NetNews

Арсенал изглежда е напът да си подсигури първия летен трансфер малко преди края на сезона, като Daily Mail твърди, че това ще е 19-годишният бразилец Маркиньос от Сао Пауло.

Момчето дебютира едва през този сезон в първия отбор на бразилския гранд, като влезе на няколко пъти от резервната скамейка, за да вкара няколко гола за тима.

„Артилеристите“ вече демонстрираха нюха си към подобни таланти, когато през 2019 г. от Итуано бе привлечен Габриел Мартинели срещу €7 млн. Днес той е считан за един от най-вълнуващите таланти в тима на Микел Артета, като единствено контузиите забавиха развитието му.

Маркиньос се очаква да струва около €3,5 млн., като планът е да се конкурира с Букайо Сака за място на десния фланг на атаката, когато Никола Пепе бъде продаден.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Промениха статута на имот в Банкя

С решение на Министерския съвет се отчуждават имоти – частна собственост за модернизацията на железопътен участък гара София – гара Волуяк. Участъкът е част от проект „Развитие на железопътен възел София“ от проектен км 1 +061 до проектен км 8+409“. Имотите се намират в район „Надежда“, София. Средствата за обезщетяване […]