Асен Блатечки и Мария Сапунджиева идват в Ямбол с комедията „Ревност“

NetNews

Двама от топ-артистите на България – Асен Блатечки и Мария Сапунджиева, ще гостуват в Ямбол идната седмица с комедията „Ревност“. Заглавието е сред новите премиерни предложения на театрална къща „Вива Арте“ за сезон 2022/2023. А нюансите на тъга, смях и абсурд в сюжета са умело подчертани от режисьора Борислав Чакринов. Представлението е на 10 януари от 19.00 часа в залата на общината.

„Ревност“ е съвременна и изключително забавна история, с интелигентен хумор, енергичен сюжет и запомнящи се герои – запазената марка на драматурга Сам Бобрик – автор на хитовия спектакъл „Умопомрачение“. Браян е напълно доволен от еднообразието на брачния живот, но Мери търси повече емоции в неособено вълнуващото си ежедневие и ги намира, когато най-неочаквано на прага на дома им се появява бившето й гадже от колежа, Питър… или пък той съществува само във фантазиите й? И ще успее ли младичката Тори, представяща се за въображаемата любовница на Браян, да възпламени отново искрата в позавехналите семейни отношения?

Отговор на този и други въпроси за ревността, брака и живота ще ви даде романтичната комедия „Ревност“, която ще внесе свеж полъх в забързаното ви ежедневие и може би ще ви се прииска да имате и вие такива фантазии.

Асен Блатечки и Мария Сапунджиева от години си партнират на сцената, а приятелството им в театъра и в живота е гарант за успеха на съвместните им проекти. Забележително място в екипа намират и талантливият Стефан Иванов, и младата звезда на ДТ „Адриана Будевска“ – Пепа Николова.

Билети в театралната каса на Безистена. Телефон за резервации 0876694083

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кристиан Вигенин: БСП няма да подкрепи втория мандат

"В текста има и предложения, по които нямаме съгласие. Те засягат някои данъчни, бюджетни, външнополитически теми и не може да се извадят от документа. ГЕРБ ДПС и "Възраждане" имат мнозинство. Трите формации не се ангажираха в диалог с ПП, което ни води до заключението, че нямат идея да подкрепят правителство с втория мандат. Така изложените аргументи БСП няма да подкрепи проекторешение, но ни води до извода да водим диалог”. Това заяви ямболският депутат и зам-председател на БСП Кристиан Вигенин по време на срещата в парламента между ПП и останалите парламентарни групи. На поканата се отзоваха депутати от БСП, ДБ и „Български възход”.