Атанасов: Само концентрирана сила може да измести корумпираната клика

NetNews

Обединението на „Демократична България“ с Мая Манолова, Слави Трифонов и други за предстоящите избори са спекулации. Това обяви в предаването „Лице в лице“ Атанас Атанасов, съпредседател на обединението.

„Към настоящия момент държавата се управлява от една клика, която е тежко корумпирана за да бъде отместена тази клика, трябва концентрирана сила“, обяви Атанасов.

По думите му тази концентрация ще се търси след изборите, а не преди това.

„Колкото и положителни сили да се вместят в тези 70%, които искат оставката на Бойко Борисов, ако те са раздробени, не могат да са концентрираната сила, която да отмести настоящата власт“, уточни съпредседателят на „Демократична България“.

Според него е много важно също извънпарламентарните партии да следят внимателно изборния процес, защото една от причините управляващите да не подадат оставка, е била именно те да организират вота. Майстори са в това да разнасят едни чували, допълни Атанасов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

21-годишен студент се самоуби в Пловдив

21-годишен студент е сложил край на живота си, като се е прострелял със законния пистолет на баща си. Бащата е военен. Трагедията се е разиграла в пловдивският град Садово, съобщи Блиц. Всички са потресени, никой не е очаквал трагедията. Днес майката и бащата отишли на пазар. Малко преди да се […]