Атлетико Мадрид иска от Тотнъм бивш защитник на Барселона

NetNews

Атлетико Мадрид проявява интерес към десния защитник Емерсон Роял, който в момента играе за английския Тотнъм, съобщи Sky Sports.

Бразилецът бе част от Барселона до неотдавна и е видимо, че се доказва, като бранител с висока класа.

„Дюшекчиите“ изглежда съжаляват, че през зимата се разделиха с Киърън Трипиър, тъй като това остави зоната на десния бек без достатъчно опции.

23-годишният Емерсон струваше €25 млн. на „шпорите“ през миналото лято и по всяка вероятност ще очакват доста повече от това, за да се разделят с него.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тази година без посрещане на Слънцето на „Зайчи връх” край Ямбол?

Тази година се очертава да няма организирано събитие по повод лятното слънцестоене на скалното светилище „Зайчи връх” край Ямбол, научи Netnews. Утвърдилият се в предишни години ритуал на археологическия резерват „Кабиле” събираше стотици жители и гости на града в ранната утрин на 21 юни – най-дългият ден в годината. Днес от Регионалния исторически музей потвърдиха, че няма организация за провеждане на такова събитие, от общината липсва официална информация. Вместо това, ямболската астрономическа обсерватория пусна в профила си семпла покана за посрещане на изгрева, но на лесопарк „Боровец”.
ритуал слънце светилище край ямбол