Бабикян: В диктатурата има горе и долу, а не ляво и дясно

NetNews

„В диктатурата има горе и долу, а не ляво и дясно“, заяви в предаването „ЕвроДиков“ Арман Бабикян, който е част от „Отровното трио“. Членовете на формацията за пореден път обясниха, че основната им цел е да свалят правителството на Борисов, като за това са готови на подобни коалиции, като тази с Мая Манолова.

Професор Велислав Минеков пък коментира появилата се информация, че планува да напусне триото. В тази посока той определи излязлата статия във вестник „Дневник“, съдържаща твърдения в тази посока, като манипулативна, като допълни, че не е очаквал подобно нещо от редакцията.

Хаджигенов, Минеков и Бабикян взеха отношение и по темата дали плануват да влязат в изборните листи. Адвокат Хаджигенов посочи, че все още рано да се обсъжда това, докато професор Минеков побърза да заяви, че по всяка вероятност той няма да се кандидатира за депутат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Даяна от "Фермата" въртяла по четирима наведнъж

Даяна Ханджиева стана по-популярна с участието си във "Фермата", отколкото с ролята си в сериала "Скъпи наследници". Тя напусна риалити предаването седмица преди финала, но твърди, че е доволна от представянето си. Хубавицата успя да оплете в мрежите си двама от най-силните участници – фокусника Йордан и пилота Петър. Тя […]