Бабикян: Делящите се на леви, десни и центристи работят за Борисов и Пеевски

NetNews

''Колко месеца минаха, откакто излязоха тия снимки, кюлчета, пари? Рентгена има памет. Най-простото, което може да се види, е лъже ли Бойко Борисов или не лъже? Ако някоя мръсница е внесла тези неща, аранжирала ги е, за да компрометира министър-председателя, тя после трябва да ги изнесла. Нали се вижда на рентгена? Ако само ги е внесла и оставила, нашият премиер защо не ги е върнал? Много просто се проверява. НСО вади паметта на рентгена и се вижда кой лъже''. Това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком пиар експертът Арман Бабикян.

''Борисов понесе огромни щети в първата част на мача – в протеста. ''Щом настоява да ги понесе и във втората част, ще ги понесе'', закани се един от тримата в ''Отровното трио''.

''Срещу нас има организирана престъпна група, която е във властта. Това налага и ние да сме организирани. Насила ни принудиха да участваме във второто полувреме на срещата (б.р. изборите). Ще свършим работата докрай'', закани се Бабикян.

''Ще се явим като коалиция ние с нашите граждански комитети'', обяви той и добави, че ''Отровното трио'' ще работи с две партии, но не ги посочи поименно.

Аз отивам на политическа битка, а не на концерт. Всички, които се делят на леви, десни и центристи, работят за Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски, ако продължат с това малоумие'', заяви още Арман Бабикян.

Цялото участие в ''ЕвроДикоФ'' на Арман Бабикян и другите двама от ''Отровното трио'' можете да гледате след 2:16:37 във видеото:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов: Невярно е, че България готви удар около Черно море, флотът е в окаяно състояние

Единственото, което България прави, различно от годините досега, е да модернизира летищата си, което правят всички държави. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, опровергавайки появилите се неверни твърдения, че в България има оръжия, с които се подготвя удар по държави около Черно море. Коментара премиерът Борисов направи по време на посещението […]