Балабанов: Всичко е ясно по темата с РСМ, няма нужда от КСНС

NetNews

„За мен няма нужда от КСНС, защото всичко е пределно ясно по темата. От Македония сами засилват негативизма и правят по-сложен казуса с вдигането на ветото. Това заяви в ефира на NovaNews депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов.

Според него натискът за вдигане на ветото продължава, а искането на Петков за свикване на КСНС го доказва. „Много се надявам премиерът да не вземе самосиндикално решение по темата с Македония, но по принцип е възможно да се случи. Това би взривило не само коалицията, но и обществото“, подчерта Балабанов. И увери, че само нарушаване на коалиционното споразумение може да доведе до проблеми в коалицията.

По думите му спекулации са твърденията, че в петък ИТН щели да напуснат коалицията. „Въпреки това е недопустимо да се пренебрегне българския национален интерес относно РСМ, това е червена линия за нас“, обясни той.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Руският Дом": Тук Русия демонстрираше богатство и величие

В бившия „Руски дом“ в Давос отново звучат гласове на руснаци. Само че те не разговарят с потенциалните инвеститори в известния курорт. Вместо това се чуват гласовете на руски войници, които с гордост разказват на близките си какви жестоки престъпления са извършили в Украйна. Резиденцията в швейцарското алпийско градче, която […]