Балабанов, ИТН: В редица сектори през последните 12 години кражбите са били безогледни

NetNews

„Най-важни са хората в един такъв момент, българските граждани, защото те са нашият работодател. Опитахме се максимално да постигнем баланс и конструктивен диалог по отношение на антикризисния пакет от мерки, който веднага трябва да бъде насочен към българските граждани, които наистина имат нужда от тази подкрепа в момента“, заяви Станислав Балабанов от ИТН по повод на постигнатото споразумение в коалицията, цитиран от bTV.
„За съжаление, предишните управляващи ни оставяха едно много тежко наследство. В редица сектори през последните 12 години кражбите са били безогледни. Не вярвам някой да си е избирал да управлява в ситуация като тази. Ситуация на война и на редица кризи, за които тежката отговорност носи онова прословуто статукво, срещу което логиката е да сме изправени обединено, така че се опитваме наистина в името на това да укротим под някаква форма народното недоволство в момента и да намерим баланс в обществото да предложим този пакет от мерки“, допълни Балабанов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

В Белград учениците днес ще учат онлайн заради сигнали за бомби

В 49 основни и 21 средни училища в Белград учениците днес ще учат онлайн заради сигнали за поставени бомби, съобщи заместник-министърът на образованието Милан Пашич, съобщава вестник „Политика“. Той каза за сръбската национална телевизия РТС, че извън Белград не е имало сигнали за поставени бомби, предаде БТА. Във всички училища, […]