Балкан Белоградчик: Ще съдим БФС, за дето не ни допуснаха на Конгреса

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Председателят на Общинския съвет в Белоградчик – Боян Минков, обяви, че ще стартира дело срещу Българския футболен съюз, относно казуса с недопуснатия делегат на ФК Балкан Белоградчик на извънредния Конгрес за избор на ново ръководството на Съюза.

„Излъчихме делегат, но след това той се карантинира заради заболял в семейството му от Covid-19. Събрахме Управителния съвет и излъчихме друг делегат, логично. Изпратихме сканирания протокол на Борислав Попов в централата на БФС, а след това се свързахме с областния председател на БФС във Видин, за да го уведомим, че имаме нов делегат. Иво Марков се казва той. От него разбрахме, че не може да разчитаме на организиран транспорт от Видин до София за Конгреса, както и на хотел. Той отказа без никакви аргументи. Изпратихме новия наш делегат на следващия ден с наш автомобил, но там Иво Марков му отказа да му издаде делегатска карта. По този начин той ни лиши от правото на глас, а този глас беше за Димитър Бербатов“, каза Минков пред dsport.

Той бе категоричен, че ще бъде заведено дело за лишаването от правото на глас на футболния клуб и коментира още, че Балкан Белоградчик е изцяло на издръжката на Общината и всеки допълнителен разход е много труден.

„Тънат в охолство и се самозабравиха за 16 години, а клубовете се чудим как да оцеляваме. Да се махат и да дойдат интелигентни и способни хора, защото с тези видяхме докъде стигнахме“, допълни общинският съветник.

Боян Минков изрази още огорчението си, че за юношеските формации на Балкан едва се осигурява екипировка и „по един кроасан след мач“ за децата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Външно и МО започнаха проверка по случая с унищожените гробища в РСМ

Министерството на външните работи и министерството на отбраната започнаха проверка по случая, при който две български военни гробища бяха напълно унищожени в Република Северна Македония. По думите на председателя на фондация "Македония" Виктор Стоянов става въпрос за поругаване на близо 400 гроба на български войници. До заличаването на двете български […]