Барак Обама и Брус Спрингстийн издават книга

NetNews

Приятелството между Барак Обама и Брус Спрингстийн намери ново проявление – "Renegades: Born in the USA" ("Ренегати: Родени в САЩ") е книжно издание на популярния подкаст "Renegades'' с разговори между бившия президент на САЩ Барак Обама и рок легендата Брус Спрингстийн по широк кръг теми – от автомобили до славата и съдбата на САЩ, съобщи Асошиейтед прес, предаде БТА.

Издателство "Пенгуин Рандъм хауз" и компанията на Обама "Хайър граунд" обявиха, че книгата ще излезе на пазара на 26 октомври. Изданието с цена 50 щатски долара включва снимки, ръкописи на песни на Спрингстийн и речи на Обама с негови бележки.

"През годините установихме, че сме чувствителни по сходен начин – за работата, за семейството и за Америка. И аз, и Брус по свои начини сме преживели паралелни пътувания в опит да разберем страната си, която и на двама ни е дала много. Опитваме се да опишем историите на народа. Търсим начини да свържем личните си търсения за смисъла и истината, и общността с по-голямата история на Америка", се казва в изявление на Обама.

В увода към книгата Спрингстийн пише, че двамата с Обама повдигат сериозни въпроси за "съдбата на страната, за положението на гражданите ѝ, за разрушителните, грозни, покварени сили, които биха искали да съсипят всичко".

"Време е сериозно да се замислим какви искаме да бъдем и каква страна искаме да оставим на децата си", пише Спрингстийн, който през 2016 г. получи президентския Медал на свободата от Обама

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дете изпадна в кома след бой на детска площадка

13-годишно дете от Пазарджик изпадна в кома, след като бе пребито от мъж на детска площадка. Инцидентът е станал в следобедните часове вчера, докато няколко деца си играели край блока, в който живеят, съобщи БНТ. Възникнал спор, в който се намесил 30-годишен мъж, който без видима причина започнал да бие […]