Бащата на Валери Божинов и ВиК стигнаха до съда

NetNews

„Надявам се Административният съд във Велико Търново да излезе с решение, което да спре своеволията на монополите като ВиК-Йовковци“.

Това заяви пред ФАКТИ бащата на футболната ни звезда Валери Божинов.

Утре е делото, което Божинов-старши заведе срещу дружеството. След като през февруари Емил Божинов получи сметка за вода от 1300 лева и отказа да е плати, от фирмата, без каквато и да е административно решение, му спряха водата.

„Нямам нито басейн нито автомивка в двора“, коментира иронично Божинов. „Не може течовете, които са всекидневни по улиците в Лясковец, да се пишат в сметките на хората“, смята Емил Божинов.

„Предполагам, че и други хора са в моето положение, защото не сме свикнали да си търсим правата, което води до своеволия на фирмите монополисти“, допълни пред ФАКТИ бащата на Валери Божинов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Виктор Стоянов потвърди, че вече не е ерген

Първият „Ерген“ на България – Виктор Стоянов призна, че е открил точната жена. И тя изобщо не е от кандидатките, които се бореха за сърцето му в рамките на формата по bTV. Явно суетата пред камера не е нещо, което стопля сърцето на най-популярния тв ерген у нас. Това става […]