Бащата на Денис Теофиков се съвзе и направи голяма крачка в живота си

NetNews

Бащата на Денис Теофиков грабна вниманието на меломаните с появата си в новото музикално предложение на групата на народа „Фантазия“.

Припомняме, че миналият октомври, цяла България потъна в скръб заради неочакваната смърт на обичания Денис Теофиков, който е син на Атешкан Теофиков. Оттогава китаристът не е имал публични изяви, а конкретно за тази си поява, ето какво написа той в социалните си мрежи.

„Здравейте приятели, представям ви една продукция на Група “Фантазия”, в която участвам! За мен е чест и удоволствие да работя и творя с тези млади и изключително талантливи момчета, който бяха и близки приятели на Денис. С тяхна подкрепа и най вече на лидера на групата и FGM – Силвестър Матеев (Силвър) се върнах не само към музиката, но и към живота, за което съм им благодарен! Това се вижда и във видеото, в което ме провокираха и да се усмихна“, сподели музикантът.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Руснаци подслоняват украинци в Германия: Разбирателството е отлично!

Повече от 300 хиляди украинци са пристигнали в Германия от началото на войната. Някои от тях са подслонени от руски семейства, живеещи в Германия. Възможно ли е съвместното съжителство без спорове и конфликти? Станало е традиция: в дома на семейство Майер петъчната вечер е филмова вечер – всички заедно гледат […]