Баща и син от Ямбол са с опасност за живота след катастрофа на АМ „Тракия“

NetNews

Баща и син от Ямбол, съответно на 75 и на 50 години, са с тежки наранявания и опасност за живота след тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ в петък. Двамата са настанени за лечение в УМБАЛ-Бургас.

На 3 декември, около 07.07 часа сутринта, на км. 345 в посока Бургас, автомобилът им „Киа Соренто“ се блъска в крайпътна мантинела и се преобръща извън пътното платно. По информация на полицията в Бургас, причина за катастрофата е движение със скорост, която не е съобразена с атмосферните условия и мократа настилка на пътя.

Автомобилът е бил управляван от по-възрастния мъж. Вследствие на сблъсъка и преобръщането на колата, и двамата спътници са с тежки травми. Бащата е с множество контузни рани, с опасност за живота и е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас. Синът му е с контузия на главата и също има риск за живота му. Той е настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ в същото болнично заведение.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Класика в жанра“ или опит да се обхване необхватното

През 2021 г. „Стършел“, хумористичният седмичник с име на жилещо насекомо, навърши 75 години. Това го прави най-старият български вестник, който излиза без прекъсване, без да е променял името и нрава си.По случай знаковата му годишнина на книжния пазар се появява хумористичната антология „Класика в жанра“ със съставители Михаил Вешим […]