Бела Хадид: Леонардо ди Каприо е неподходящ за сестра ми

NetNews

Американската супермоделка от палестинско-холандски произход Бела Хадид сподели мнението си за връзката на по-голямата ѝ сестра Джиджи с холивудския актьор Леонардо ди Каприо. Думите ѝ са цитирани от The News International, предаде БГНЕС.

„Бела смята, че Джиджи е твърде красива и добра за Лео и начинът, по който той „се прехвърли“ върху нея, без да мисли за състоянието на предишната си приятелка, я кара да настръхва“, каза източник, близък до семейството.

Според източника Бела смята 47-годишния Ди Каприо за неподходящ партньор за сестра ѝ, която е с 20 години по-млада от него. Момичето се притеснява, че актьорът ще направи същото с новата си любима и в крайна сметка ще я остави разстроена.

Известно е, че това лято Ди Каприо внезапно се раздели с 23-годишната Камила Мороне след 4-годишна връзка.

Спекулациите, че актьорът е започнал да излиза с Джиджи Хадид, се появиха на 14 септември. На този ден „Дейли мейл“ получи папарашки снимки, показващи как Ди Каприо и Хадид разговарят помежду си на парти, организирано в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк след поредното шоу.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Какво би станало, ако изчезнат паяците и насекомите?

Знаете ли какво е общото между пандите, коалите и кенгурутата? Много просто: всички хора ги намират за „сладки“. Затова и те имат много поддръжници, които се борят за оцеляването им. От друга страна никой не защитава по такъв начин по-малко популярните животинки – като паяците или насекомите например. Според проучванията […]