„Биволъ“: ГЕРБ се трансформира в масонска ложа

NetNews

ГЕРБ се трансформира в масонска ложа! Явно се подготвят за нелегална дейност. Новият им слоган: ”Ред в Хаоса” е масонския девиз: ”Ordo AB Chao”, пише ”Биволъ” във Фейсбук.

"Ordo ab Chao" е най-известната масонска максима. Това е официалното мото на най-високата 33-та степен на Шотландския ритуал. Поговорката се отнася към склонността на “елита” да създава кризи и обърквания сред масите (хаос) с цел да въвежда нова политика и закони, които да са удобни за тях (ред). Задкулисието в България отдавна е организирано в масонски структури. Известно е, че те са дълбоко проникнали и интегрирани в Политическа Партия ГЕРБ. Също в Прокуратурата и други държавни институции. Подобно обществено афиширане на масонска същност обаче до момента е без прецедент в политическия ни живот.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Велислав Величков: Да оставим Кьовеши да си свърши работата!

"Лаура Кьовеши дойде и си замина, а останаха след нея смесени емоции като лавина. Очакваха я като месия, ентусиазирани протестиращи я следваха на всяка нейна среща и скандираха името ѝ пред съдебни и правителствени сгради, искаха да се снимат с нея, сякаш е рок звезда, а накрая се усети едно […]