Бившият съпруг на Виктория Петрова загуби брат си заради COVID-19

NetNews

Бившият съпруг на Виктория Петрова-операторът Добромир Иванов загуби брат си заради COVID-19. За трагедията призна самият той пред камерите на bTV, след като взе първа награда в деветото издание на конкурса "Валя Крушкина – журналистика за хората“ 2020.

"Посвещавам тази награда на брат ми, който загуби битката с вируса преди дни", коментира Иванов.

Човекът, който впечатли най-силно журито на наградите тази година и става носител на Голямата награда "Валя Крушкина – журналистика за хората“, е Добромир Иванов от bTV Media Group, с материала "Дишай!“, заявиха организаторите на конкурса, цитирани от Hotnews. През пролетта на тази година дългогодишният оператор на bTV прекара повече от денонощие в защитен костюм, носейки маска, специален шлем и камера в отделенията на Александровска болница, в които се грижат за болни от COVID-19.

Резултатът от тези 26 часа – ексклузивен разказ отвътре с филма "Дишай!“ в bTV Репортерите, посветен на всичко, което се случва с пациентите в лечебното заведение. Иванов, който се ожени за водещата Виктория Петрова през 2008 година, отдавна има друго семейство и дете, което ще му е утехата в този труден момент. Петрова така и не се реши да мине официално под венчило за втори път.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Симидчиев посочи единствения начин за спасение от COVID

През пролетта ситуацията в страната бе добра заради целенасочени дейности плюс случайности, защото в началото пандемията съвпадна с края на грип Б и тогава училищата бяха затворени. Това коментира пред БНТ пулмологът д-р Александър Симидчиев. "Поведението е това, което води до скока на пандемията, а поведението в обществото ни беше […]