Бизнес консултант: Ограничението на държавата ни са пазарите (ВИДЕО)

NetNews

Теорията на ограниченията е откриване на „тясното“ място в един бизнес. Винаги в живота има някакво ограничение. Трябва да откриваме тези тесни места и да ги контролираме. Този подход е нов и много пъти хората изпадат в паника като им кажеш, че могат да си увеличат печалбите. Всички се фокусират върху разходите, а не върху печалбите. Партньорството е ключ към справяне с много от предизвикателствата. Това заяви в студиото на ФАКТИ стратегическият бизнес консултант и предприемач Мартин Йорданов.

„10-50 000 млади хора ще си тръгнат от България тази година. Предприемачите са хората, които сме задължени да предложим едни добри условия да се развиват в кариерата, да правят частен бизнес“, заяви той.

„Теорията за ограниченията може да се приложи и в личния живот, и в държавата. Ограниченията на нашата държава са многото идеи, които се дават в министерствата. За изпълнението им няма ресурс. Фокусът за България според тази теория са пазарите. Пазари са това, което ни трябва, за да увеличат компаниите поръчките си и доходите на служителите си. Увеличението на пенсиите ще дойде после“, каза той и обясни, че в момента страната ни има едва 50-60 търговски агента по света.

Как може да увеличите печалбата си без инвестиции гледайте разговора с Мартин Йорданов във видеото:

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Такси влезе в ресторант в Токио

Такси се вряза с пълна скорост в ресторант в Токио, съобщи новинарската агенция Киодо. По данни на спасителните служби, 60-годишният шофьор на таксито е в безсъзнание и е в болница. Има леко пострадали, които са се намирали около заведението в момента на сблъсъка, но вътре в него няма ранени. Полицията […]