Биков: Радев пада, ГЕРБ бие за парламент и излизаме от кризата

NetNews 1

Бившият депутат от ГЕРБ Тома Биков изказа прогнозата си за това кога ще си отиде политическата криза в страната. Коментарът той написа в социалната мрежа по повод свое интервю за "Труд".

"За мен има два фактора, които ще предопределят излизането от политическата криза. Първият е загуба на Румен Радев на президентските избори, а вторият е убедителна победа за ГЕРБ на парламентарните избори. Ако нито един от тези два фактора не съществува след 21 ноември, то вероятността да се отиде на още едни бързи избори ще стане много голяма", написа Биков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Биков: Радев пада, ГЕРБ бие за парламент и излизаме от кризата

  1. БИКОВ КАКТО ВИНАГИ СЕ ПОКАЗВА ПРОСТ И НАХАЛЕН И ЗА ДА ГО УСПОКОЯ,ЩЕ МУ КАЖА РАДЕВ НЕ ПАДА,ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИ ВЛАСТ, ППОДМЯНАТА СЕ ИЗДЪНИХА КАТО НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И/МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИ/ ИМА И ЩЕ ИМА ДРУГИ ДОСТОЙНИ ПАРТИИ КОИТО ДА ГИ СМЕНЯТ И ЗА ВАШЕ УСПОКОЕНИЕ И ДА БЪЛГАРИЯ С ОЛИГО РЕНИТЕ ХРИСТО ИВАНОВ И АТАНАСОВ /ГНОМА/ СЪЩО НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Момиче плаче с камъчета, вместо със сълзи (ВИДЕО)

15-годишно момиче от Канауджа, Утар Прадеш, Северна Индия, привлече вниманието на обществеността, като необичаен медицински феномен. Лекарите твърдят, че състоянието ѝ не може да бъде обяснено, пише Блиц. Семейството на тинейджърката разказва, че за почти два месеца от лявото ѝ око са паднали от 10 до 15 камъчета. Местните лекари […]