Благо Джизъса показа луксозния палат в Азия (СНИМКИ)

NetNews

От няколко дни бившият мъж на русата Златка е в родината, но не спира да показва скъпите и екзотични места, но които живее с новата си любов. Сред тях е прочут бар на острова, за който Hotnews. вече писа, както и домът му, който той показа за секунди за първи път.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Имотът е разположен сред красива зеленина, но висока ограда го пази от чужди погледи. Разкошният двор разполага не само с пространство, но и с огромен басейн, както и екзотична растителност.

Говори се, че Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където живее с новата си млада приятелка. Двамата се запознали във фитнеса и страстта помежду им веднага пламнала. Преди Великденските празници Благо провел сериозен разговор със Златка, с която се раздели съвсем наскоро, а тя също има нов мъж в живота си. За разлика от първата му съпруга, Райкова е била против пътешествието и най-вече срещу идеята спортистът да срещне сина им Благой-младши с новата си приятелка.

Големите деца на Благой – Йоана и Давид, били изключително развълнувани, че ще пътуват толкова далеч. Звездният татко побързал да им покаже снимки от луксозната къща, в която живее, с частен басейн и кът за развлечение. Благой и новата му любима давали около 2500 евро наем всеки месец, за да се наслаждават на лукс край брега на океана.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Природният газ в Европа поевтиня с почти 2 процента тази сутрин

Цената на природния газ в Европа се понижи с 1,92 процента към 11:50 часа българско време днес, показват данните от борсата ICE. Към момента фючърси за месец май на хъба TTF в Нидерландия се търгуват при 97,86 евро за мегаватчас или около 1130 долара за 1000 куб. метра. Борсата затвори […]