„Блондинката бомбардировач“: Дайте телефона ми на Джони Деп

NetNews

Сагата около личния живот на Джони Деп и Амбър Хърд без съмнение е водещата тема в света на шоубизнеса в изминалия месец. Тя се разрасна до такава степен, че дори световният шампион по бокс – Ебани Бриджис, се включи в шегите и закачките.

„Някой да каже на Джони Деп, че аз ще се отнасям добре с него. Дайте му телефона ми“, написа в комбинация със снимка и текст „Блондинката бомбардировач“ в Twitter.

Очевидно закачката тук е, че в съда вече стана ясно, че Хърд е упражнявала насилие над бившия си вече съпруг, въпреки първоначалните обвинения от нейна страна, че той е насилникът.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Get him on the phone ?? <a href=“https://t.co/hc7SG0btqw“>pic.twitter.com/hc7SG0btqw</a></p>&mdash; Blonde Bomber ???‍♀️ (@EbanieBridges) <a href=“https://twitter.com/EbanieBridges/status/1520050448094629888?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 29, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Министерство на финансите: Приходите за първите четири месеца на годината са 17 792 млн. лв.

Близо пет пъти е нараснал размерът на излишъка по консолидираната фискална програма(държавният бюджет и този на здравната каса и НОИ) през април тази година спрямо четвъртият месец на 2021 г. Това показват предварителните данни за изпълнението на бюджета на Министерството на финансите, цитирано от businessnovinite.bg. Така към края на текущия […]