Блондинка се появи почти гола на летище (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Жена остави спътниците си без думи, след като влезе на летище в САЩ само по бански и дамска чанта, пише pochivka.blitz.bg.

Странната случка беше споделена в популярен акаунт в Инстаграм. Човекът, пуснал видеото, написа шеговито: „Когато имаш плажно парти следобед и полет на Spirit Airlines за хващане в 4 ч. следобед“.

Във видеоклипа се вижда руса жена, която носи само бански от две части и ръчна чанта на известен дизайнер, както и черна раница. Тя спокойно дава билета си за проверка и минава покрай лентата за багаж на летището.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Humans Of Spirit Airlines (@humansofspiritairlines)

„Поне носи маска“, се казва в поста в социалната мрежа.

Докато останалите пътници за полета не изглеждат притеснени от вида ѝ, коментиращите останаха шокирани от гледката, пише „Дейли Стар“.

„Гадост. Какво по дяволите…“, написа един от тях.

„Ако тя се качи на самолета така, ще намрази живота си, защото в самолета е много по-студено, отколкото на летището“, коментира втори. Друг път предположи, че ѝ е било отказано да се качи в самолета.

Някои хора се пошегуваха, че блондинката ще мине проверката бързо заради облеклото си: „Сканирането на летищната охрана ще бъде бързо, няма какво да скрие“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Областен информационен център - Ямбол проведе открити приемни в общините от региона

И тази година експертите от Областен информационен център-Ямбол се срещнаха на място с жителите на петте общини в областта. Откритите приемни бяха проведени в периода от 08.09. до 13.09.2021г. и бяха посетени от представители на различни сфери на обществено-социалния живот: бизнес, селско стопанство и животновъдство, образование, социални дейности, неправителствен сектор, младежи, хора в неравностойно положение и др. Те се възползваха от възможността да получат информация на място за програмите и стъпките за финансиране на бизнеса си, на стопанствата си, за осигуряване на заетост и подобряване на условията в социалната, здравната и образователната сфери на живот.