Бойко Борисов отговори на Радев за „криенето под полите“

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Швейцария и Австрия могат да ги хвалят, но тук е по-красиво. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Родопите.

„Това е училището, къщичките след пожара. И като дойдат на Велинград на туризъм и на СПА, после – на разходка. Това е моделът „Борисов” – училища, строителство”, каза още той.

„Да видим модела „Радев” – намаляване на чуждестранните инвестиции, забравихме какво е еврозона. Днес пак има 87 починали… Седмици наред сме първи по смъртност от ковид и последни по ваксинация в Европа. Мисля, че с тези темпове ще минем света. И според Радев това е успешно управление на здравето. Безхаберие!

10 дни стои кораб и се източва амониева селитра в Черно море, най-красивите ни места! Безхаберие! Седят и единственото, което… изгониха журналистите, за да не могат да снимат. И според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата.

Гледайте, радвайте се на направеното и обяснявайте защо искаме да управляваме”, каза още Борисов на домакина си.

„Нашата партия ще подкрепи проф. Герджиков – ректор на всички ректори. Той може да обедини нацията. Радев не разбира смисъла на президентската институция. Тя е да обединява нацията, а не да я разделя, да мрази. Бих му препоръчал, както той си позволява…

Снощи изгледах глупостите, които е казал, под кои поли се крия. То не е никак лошо да се криеш под пола. Е, вярно, само за половината общество…“, пошегува се Борисов. В петък Радев заяви, че „Борисов преди пет години се скри под полата на Цецка Цачева, а сега под тогата на ректора“.

От своя страна Борисов заяви, че и Радев е „все под пола, все с баджанаци. Радев не е такъв смелчага, та да казва, че се крия. Много са страшни с Бойко Рашков. Само да внимава какво му казва Деси, че там е по-друга ситуацията“.

„По-добре Радев да си отиде при партията, да не се занимава повече с това, от което не разбира, да извадим България от изолацията, той да си стане лидер на една партия, която си избере, защото сега не знаем на коя партия е.

Бил съм 3 пъти премиер на тази държава. Сега мога да си работя с младите, с партията… И той да освободи президентството от омразата и да дойде и той тук с неговите младежи да се съревновава“, добави лидерът на ГЕРБ. „Пазете се! Само това мога да ви кажа. Правителството на Радев са оставили хората да оцеляват. Който може – ще оцелее. Продадохме най-хубавите си ваксини, всичко е отворено – театри, ресторанти. Ей това направи Радев. Ще станем накрая един ограден регион и Държавна сигурност мачка“, каза още бившият премиер.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето по колко коли на ден се крадат у нас

Всеки ден у нас се крадат по три коли. Статистиката е на МВР, а според експертите най-често мишена на автоджамбазите са по-новите автомобили. Данните на силовите органи показват още, че броят на тези престъпления постепенно намалява. На 8 септември денят на Кристияна Панева започва с лоша новина. След като миналата […]